Voortgezet onderwijs (VO)

Voortgezet onderwijs (VO)

Word influencer voor het leven!

Inspireer, motiveer en enthousiasmeer leerlingen voor hun toekomst.
Leerlingen hebben jouw inzet en creativiteit nodig om alles uit het leven te halen. Daarbij kies je ook zelf voor een carrière met nagenoeg altijd een baangarantie. Succes verzekerd.

Als leraar in het voortgezet onderwijs begeleid je jongeren echt naar hun toekomst. Het is hét moment in hun ontwikkeling dat ze hun eigen interesses en talenten ontdekken en de eerste stappen zetten in hun carrière. Je bent echt van betekenis. Binnen het voortgezet onderwijs is veel ruimte voor jouw ideeën en je persoonlijke ontwikkeling.  

Wil je toch niet aan de slag binnen het voortgezet onderwijs? Wellicht past een andere vorm van onderwijs wel bij jou. Check de mogelijkheden binnen het basisonderwijs of het mbo.

Wist je dat:

  • Er in Den Haag meer dan 40 scholen voor voortgezet onderwijs zijn! Er zit er dus altijd wel een school tussen die bij jou past!
  • Je als docent kan genieten van bijna 12 weken vakantie!
  • Je als docent op een middelbare school hele mooie ontwikkelmogelijkheden hebt
  • Je kan rekenen op een goed salaris

VERVOLGOPLEIDING

Zie jij jezelf al voor de klas staan? Denk dan goed na over je vervolgopleiding.
Ga je een opleiding volgen op het hbo? Kies dan voor een lerarenopleiding. Dat kan bijvoorbeeld bij:

Wil je naar de universiteit, studeer dan een richting waar je later les in wilt geven. Dat kan bijvoorbeeld bij:

Ga je naar het mbo? Dan kun je ervoor kiezen om onderwijsassistent te worden. Dat kan bijvoorbeeld bij:

STAGE IN DEN HAAG

In Den Haag is er (op dit moment) geen lerarenopleiding. Tijdens jouw stageperiodes en na afronding van jouw opleiding ben je meer dan welkom. De Haagse regio is dynamisch, divers en door het brede aanbod van scholen er is altijd een school die bij je past.

Daarbij ligt de stad van Vrede en Recht ook direct aan de zee, zodat je altijd zen voor de klas kunt staan. Het goede OV zorgt ervoor dat jij overal kunt komen. Wil je met de auto? Als je in dienst bent binnen het Haagse onderwijs kan jouw werkgever een parkeervergunning aanvragen. Vergeet daarbij ook niet het brede scala aan culturele mogelijkheden. De Haagse regio kent een rijk aanbod. Kortom lesgeven in Den Haag is geweldig.

Ja, ik ben enthousiast!

Laat jouw gegevens achter en we houden je graag op de hoogte van onze acties.

Wil jij als zij-instromer het onderwijs in?